Antena Căutare

Guardiola il consoleaza pe Contador

Tehnicianul Barcelonei i-a transmis rutierului suspendat de TAS ca ar trebui sa se lupte pana la capat cu forurile care i-au retras si titlul cucerit in Marea Bucla in 2010.

Alberto Contador a fost suspendat 2 ani din activitate de Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dupa un proces ce a durat 18 luni.

Printre primii care si-au demonstrat atasamentul fata de rutier s-a aflat antrenorul Barceonei, Josep Guardiola: "Daca e cu adevarat nevinovat, Alberto trebuie sa se bata pana la capat. Adevarul iese intotdeauna la lumina".

Pep a trecut printr-o experienta asemanatoare in 2001, pe vremea cand evolua la Brescia: a fost depistat pozitiv la 2 meciuri din Serie A, cu Lazio si Piacenza, si a fost suspendat 4 luni. In 2007 a fost, insa, reabilitat.

Totusi, sunt multe voci care spun ca ascensiunea sportivilor spanioli este prea brusca pentru a putea fi explicata fara a lua in calcul vizietele pe la celebrul doctor Emiliano Fuentes. Una dintre acestea este cea a fostului tenismen Yanick Noah, care a militat pentru legalizarea dopajului, pentru ca sportivii din celelalte tari sa aiba sanse egale cu cei iberici.

Foto: Intact Images / EPA

Dinamo - CSKA Sofia 2-1 /Cainii castiga Cupa Taurus... Weldon si Kapetanos, doriti in China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x