Antena Căutare

Guardiola > Mourinho! Bayern a castigat Supercupa Europei, dupa ce a invins-o pe Chelsea la penalty-uri

Romeo Lukaku a ratat ultima lovitura de pedeapsa pentru Chelsea, iar Bayern Munchen a castigat Supercupa Europei. A fost prima editie din istorie care a avut nevoie de penalty-uri pentru departajare

Fernando Torres (8') a deschis scorul rapid pentru londonezi, cu o finalizare de mare atacant la centrarea lui Schurrle, dar avantajul trupei lui Mourinho a fost anulat la doua minute de la startul reprizei secunde.

Franck Ribery (47') a prins un sut sanatos de la marginea careului mare, iar Cech a fost nevoit sa scoata balonul din plasa. In minutul 85, Ramires a vazut al doilea galben pentru o intrare urata la Gotze, iar Chelsea avea sa evolueze in inferioritate numerica.

Dupa 90 de minute, scorul era 1-1, iar meciul avea nevoie de prelungiri. Surprinzator, "albastrii" au reusit sa faca 2-1 la doar trei minute de la reluare. Hazard a luat o actiune pe cont propriu si a marcat in urma unei erori a portarului Neuer.

A urmat asediul bavarezilor, rasplatit in minutul 120+1. Javi Martinez s-a trezit cu mingea in picior la sase metri si l-a invins cu sange rece pe Cech si a trimis meciul la penalty-uri. Pentru prima data in istoria Supercupei.

S-a mers cap la cap, cu finalizari imparabile, pana la executia lui Romeo Lukaku. Pustiul de 20 ani a fost depasit de miza evenimentului si a trimis prost. Neuer a ghicit, iar Guardiola reuseste sa castige primul trofeu cu Bayern Munchen.

Scrisorile lui Gigi! Becali manevreaza tot ce misca la Steaua, chiar si din inchisoare... Dopingul nu are varsta! Un halterofil de 80 de ani a fost testat pozitiv cu steroizi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x