Antena Căutare

Guus Hiddink va prelua conducerea tehnica a nationalei Turciei

Tehnicianul Guus Hiddink este foarte aproape de a prelua conducerea echipei nationale a Turciei. Conform cotidianului Sabah, antrenorul olandez si-a dat acordul pentru conditiile impuse de turci, care au ca obiectiv calificarea la turneul final din Polonia si Ucraina, dupa ratarea prezentei la Campionatul Mondial din Africa de Sus.

Hiddink se afla sub contract cu federatia rusa, al carui termen expira in iunie anul acesta.

Serghei Fursenko, noul presedinte al federatiei de la Moscova nu i-a mai garantat salariul de patru milioane de euro pe care il primea. In aceste conditii, olandezul si-a gasit foarte repede o echipa, desi nu a dus lipsa de oferte, refuzand initial o propunere venita din partea federatiei nigeriene de fotbal.

Hiddink a fost foarte aproape si de a prelua conducerea tehnica a clubului Juventus Torino dupa demiterea lui Ciro Ferrara.
Barcelona, la prima infrangere!... Anda Banu se alatura echipei “Contraatac”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x