Antena Căutare

Handbal/Preliminarii CE 2012: Romania - Portugalia 35-24

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, miercuri, la Ramnicu Valcea, echipa Portugaliei, scor 35-24, in primul meci din preliminariile Campionatului European care va avea loc in 2012, in Olanda.


"Sunt multumit de rezultat, dar nu si de joc. E insa dificil sa mentii fetele concentrate in momentul in care ele vad valoarea adversarului pe care-l intalnesc. Am facut multe greseli in atac, dar important e ca am invins si ca nimeni nu s-a accidentat", a declarat Radu Voina la finalul meciului.

Oana Manea, cu 7 goluri, a fost cea mai importanta marcatoare pentru Romania, in timp ce capitanul Cristina Varzaru, revenita dupa 10 luni de pauza, a punctat de trei ori. De la portugheze s-au remarcat Alves si Aguiar, ambele cu cate 6 reusite.

Tot miercuri a avut loc si celalalt meci din grupa, in care Serbia a invins fara emotii echipa Greciei, scor 36-20.

Urmatoarea partida a echipei Romaniei este programata sambata, la Salonic, impotriva Greciei, acesta fiind de altfel ultimul meci din 2011, restul urmand sa se dispute anul viitor.

Primele doua clasate din fiecare grupa se vor califica la turneul final al Campionatului European, care este programat intre 2 si 16 decembrie 2012.

foto: gsp.ro

Roberto Mancini: "Chivu ma intereseaza"... Liga Campionilor: Sahtior ramane fara victorie. Chelsea, face scor cu Genk. Vezi rezultatele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x