Antena Căutare

Hanescu, in coborare cu o pozitie in clasamentul ATP

Evolutiile neconvingatoare din ultima perioada ale tenismenului Victor Hanescu au dus la pierderea unei pozitii in clasamentul ATP.

Tenismenul Romanul ocupa in prezent locul 45, dupa ce s-a situat pe pozitia 44 in urma cu o saptamana. El este singurul roman aflat in Top 100.

Hanescu va debuta astazi la Cupa Telmex, care se desfasoara la Buenos Aires(Argentina), unde este favorit 7, urmand sa-l intalneasca in primul tur cu Eduardo Schwank. Cei doi s-au mai intalnit o singura data in circuitul ATP, in 2008, la Metz. Atunci s-a impus Schwank in trei seturi.

Cap de serie unu al turneului care se disputa pe zgura si care are premii totale de 475,300 de dolari este spaniolul David Ferrer.
Anda Banu se alatura echipei “Contraatac”... Returul incepe duminica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x