Antena Căutare

Heerenveen - Rapid 4-0/ Giulestenii sunt ca si eliminati din Europa League

Rapid Bucuresti a fost umilita de olandezii de la Heerenveen, scor 4-0, in prima mansa din cadrul turului 3 preliminar al Europa League. Djuricici ('9, '64), De Roon ('69) si Fazli '89 au marcat golurile gazdelor care sunt ca si calificate in faza urmatoare a competitiei.

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 9: Djuricici a scapat singur cu portarul pe partea staga, dupa o tentativa ratata de deposedare a lui Oros, si l-a lobat pe Albut.

2-0, min. 64: M. Constantin a pierdut o minge in preajma careului, Van Anholt a interceptat-o si i-a pasat lui Djuricici, care a inscris cu un sut la coltul lung, de la 16 metri.

3-0, min. 69: La Parra i-a pasat in interiorul careului lui De Roon, care a inscris dupa ce l-a driblat pe Albut.

4-0, min. 89: Fazli, talonat de Oros, a patruns in careu dupa o cursa de 20 de metri si a inscris cu un sut pe sub Albut.


Au evoluat urmatoarele echipe:

Heerenveen: Nordfeldt - Zuiverloon, Gouweleeuw, Zomer, Raitala - De Roon, Kums, Ziyech (Van Anholt '46) - Van la Parra, Djuricici (Fazli '86), Tannane (Valpoort '71). Antrenor: Marco van Basten.

Rapid: Albut - Rui Duarte, Oros, M. Constantin, Bozovici - N. Grigore, Grigorie - Roman (Ciolacu '76), Surdu, Milisavljevici (Teixeira '46) - Ilijoski (Goga '46). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

VIDEO! Steaua - Spartak Trnava 0-1/ Ingropati de Tatarusanu... SUA la Olimpiada: prima negresa campioana la individual, Dream Team de vis!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x