Antena Căutare

Helmuth Duckadam a implinit azi 51 de ani

"Daca inainte de 1989 se facea sport din placere, acum sportul a devenit o afacere, de multe ori in detrimentul sportului de calitate. Cariera mea sportiva mi-a adus notorietate si mandria de a ramane in paginile de istorie ale fotbalului romanesc. Destinul a facut sa ajung in finala de la Sevilla si tot destinul mi-a oprit activitatea sportiva." Celebrul Helmut Duckadam implineste astazi 51 de ani. La multi ani!

"A venit in sfarsit primavara, a mai trecut un an, implinesc 51 de ani, dar nu-mi pare rau, deoarece de un an si jumatate am o comoara langa mine, pe fiica mea Julianne. Asteptam cu nerabdare sa ne mutam la cabanuta noastra de pe malul Muresului, ca destul am stat pe capul parintilor peste iarna.

24 DE ANI DE LA CASTIGAREA CUPEI CAMPIONILOR
Anul acesta se implinesc 24 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, Doamne cati ani au trecut!!! Singurul regret este poate faptul ca nu am reusit sa ofer familiei mele situatia materiala pe care o merita.

IN ROMANIA SPORTUL NU MAI REPREZINTA O PRIORITATE
A fost o perioada cand mi-am dorit sa fiu ministrul Tineretului si Sportului sau parlamentar pentru a putea ajuta sportul si sportivii, insa am renuntat la aceasta idee si m-am resemnat. In Romania, sportul nu mai reprezinta o prioritate, sportul moare incet, dar sigur.

Am asteptat degeaba ca Romania sa fie guvernata de oameni care sa aprecieze si sa rasplateasca sportivii care au facut cinste tarii. Rasplata a fost si este o diploma si o medalie pentru care nu primesti nici o paine.

Dar sa lasam regretele, deoarece am avut si am o viata implinita sufleteste, o sotie care ma iubeste, copii si nepoti adorabili. Imi doresc doar sanatate, caci nu prea am avut parte de ea in ultimul timp. Familia mea multumeste Bunului Dumnezeu si domnului George Becali pentru ca pot sa fiu alaturi de cei dragi in prag de sarbatoare. Hristos a inviat!"

La FootbALL Inclusive vine iepurasul!... Rapid, amendat de Comisia LPF cu 10.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x