Antena Căutare

Helmuth Duckadam s-a internat in spital si este pregatit de operatie

Helmuth Dukadam s-a internat miercuri la Spitalul Floreasca, iar pana la sfarsitul saptamanii, va fi operat la bratul drept. Eroul de la Sevilla trece prin cea mai grea cumpana a vietii sale, dar o va avea alaturi pe mama sa, care va veni de la Arad sa fie langa fiul sau.

Fostul portar al Stelei a intrat pe poarta spitalului tinandu-si de mana sotia. Pentru Dukadam urmeaza cateva zile de asteptare pana cand va urca pe masa de operatie a profsorului Serban Bradisteanu.

Urmeaza momente grele pentru el, dar si pentru mama lui, care a aflat de la televizor ce i s-a intamplat si vrea sa-i fie alaturi: „Tare m-am ingrijorat, si el tot suna: Mami, nu te ingrijora, dar poti? Chiar daca e om in toata firea, nu se poate! Si acum am trimis pe cineva sa-mi ia bilet si nu stiu cand plec, cred ca maine seara. Sa fiu acolo, cu nora, cu micuta, sa poata sa stea Alexandra mai mult cu el si eu sa stau cu micuta”.

Pentru a-i putea fi salvat bratul, Helmuth Dukadam va fi supus unei interventii chirurgicale delicate. I se va indeparta anevrismul format in zona vascularizata de sub clavicula. Apoi, pentru ca sangele sa-i circule normal pe viitor, i se va introduce un dispozitiv medical ce va impiedica ingrosarea arterei.

Duckadam are incredere in mana sigura a profesorului Bradisteanu, seful sectiei de chirurgie cardio-vasculara a Spitalului Floreasca, care i-a operat, printre altii, pe Cornel Dinu sau pe fostul actionar al lui Dinamo, Cristi Borcea.

Pedale de campion olimpic: Bicicleta lui Alexandre Vinokurov, vanduta cu 243.000 $... Povestea unei sportive: De la fosta cersetoare in Bistrita, la campioana mondiala la haltere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x