Antena Căutare

Hizo si Zotta acuza: "CFR-ul e campioana deja, am fost macelariti"

Scandal mare la finalul meciului dintre CFR Cluj si FC Vaslui (2-0). Oficialii moldoveni au atacat dur prestatia arbitrului Augustus Constantin, despre care spun ca a facut jocul gazdelor. Vasluieniii sustin ca titlul a fost deja decis prin birourile stadionului din Gruia.

Viorel Hizo, tehnicianul echipei moldave, l-a sfatuit pe Constantin sa se lase de fotbal si sa se apuce de circ.

"Ma intreb cum poate fi acceptat un asemenea specimen pe lista FIFA? Ce cauta un asemenea individ in fotbal: am doi jucatori cu capul spart si veniti in vestiar sa vedeti cum arata picioarele jucatorilor mei. Am avut un gol valabil anulat, a acordat un 11 metri care n-a fost, mai avea putin si o lua el in mana si o baga in poarta. Am fost macelariti, asemenea arbitri ar trebui sa plece din fotbal, la fel cei care fac delegarile. E revoltator ce s-a intamplat in seara asta, acest arbitru ar fi trebuit sa creeze cadrul unui spectacol, nu sa conduca partida spre acest macel", a spus Hizo la finalul meciului.

Constantin Zotta, presedintele gruparii vasluieni, a fost chiar mai vehement la adresa centralului si le-a urat CFR-istilor un arbitraj la fel de partinitor in derby-ul etapei viitoare, cu Rapid.

"A fost un meci foarte incins, nu ma asteptam sa intalnim o asemenea comportament aici la Cluj. E bine pentru noi ca acest meci a venit atat de repede. E bine pentru toata lumea, au vazut cu totii ca CFR-ul e campioana. Cu un asemenea arbitraj n-are nimeni nici o sansa la Cluj. Sunt cel mai aprig suporter al celor de la Astra pentru ca vreau ca CFR-ul sa iasa din Cupa.

E grav ce s-a intamplat azi, e de neinteles. Imi doresc sa vad un CFR care sa pateasca in Giulesti macar 10% din ce-am patit noi azi. Ei joaca singuri in campionatul asta. Noi ne concentram pe Cupa si Europa League. E un semn bun si pentru domnul Porumboiu, sa nu mai investeasca atatia bani in fotbal, ca investeste degeaba", a spus Zotta

CFR Cluj - Vaslui s-a terminat 2-0. Au marcat Cadu, din penalty, si Weldon.

sursa: antena3

foto: Intact Images

Lothar Matthaus a fost demis din functia de selectioner al Bulgariei... CFR Cluj - Vaslui 2-0 / Visinii, la un punct de primul loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x