Antena Căutare

Lothar Matthaus a fost demis din functia de selectioner al Bulgariei

Lothar Matthaeus nu mai este selectionerul echipei nationale a Bulgariei, care ocupa penultimul loc in grupa G din preliminariile Campionatului European din 2012.

Decizia federatiei bulgare a fost luata din cauza rezultatelor dezamagitoare din ultima perioada, care au culminat cu infrangerile de la inceputul lunii septembrie, 0-3 cu Anglia si 1-3 cu Elvetia.

Fostul capitan al Germaniei, alaturi de care a cucerit titlul european in 1980 si pe cel mondial in 1990, a devenit selectionerul Bulgariei in urma cu un an, atunci cand l-a inlocuit pe demisionarul Stanimir Stoilov.

Tehnicianul de 50 de ani va fi inlocuit cu antrenorul reprezentativei Under-21, Mihail Madanski, care va conduce echipa Bulgariei la urmatoarele meciuri, cu Tara Galilor in preliminariile EURO 2012 si amicalul impotriva Ucrainei
.

Contractul lui Matthaeus nu va fi prelungit. Trebuie sa ne despartim acum, ca urmare a rezultatelor slabe. Mihail Madanski va fi antrenor in urmatoarele doua partide, apoi vom vedea cine va fi noul selectioner", a declarat Borislav Mihailov, presedintele federatiei din Bulgaria.

sursa: antena3

foto: Intact Images / EPA

Cupa Davis: Romania, cap de serie la tragerea la sorti... Hizo si Zotta acuza: "CFR-ul e campioana deja, am fost macelariti"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x