Antena Căutare

Horia Tecau: "Nu ma las pana cand nu voi castiga turneul de la Wimbledon!"

"Nu ma las pana cand nu voi castiga turneul de la Wimbledon", e promisiunea lui Horia Tecau dupa a treia finala pierduta la Londra. Tecau a fost primit la Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni.

”Felicitari. Noi, Federatia, ti-am pregatit un trofeu. Nu este la fel de valoros ca cel de la Wimbledon”, i-a transmis Ruxandra Dragomir, presedintele FRT.

“M-am bucurat ca am ajuns pana acolo. Iar acum ca am pierdut, nu o sa ne lasam mai prejos. O sa incercam in continuare sa ne imbunatatim jocul si anul viitor speram sa castigam”, a fost prima reactie a lui Horia Tecau.

Romanul anunta ca 2013 va fi anul lui! Nu mai lasa sa-i scape trofeul pe care a fost atat de aproape sa-l cucereasca: “am fost suparat, dar nu am plans. E doar un meci de tenis. Nu ne place sa pierdem, dar trebuie sa avem forta sa mergem mai departe”.

Tecau are un turneu de mare slam in cariera, la dublu mixt, in Australia. Visul e insa Wimbledonul. In ultimii 3 ani a fost al doilea mereu: “e acelasi de anul trecut si de acum 2 ani, numai ca s-a schimbat un numar, anul”.

Gigi Becali a stat in club pana la 6 dimineata... EXCLUSIV: Imagini de la nunta lui Iniesta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x