Antena Căutare

Gigi Becali a stat in club pana la 6 dimineata

Gigi Becali s-a apucat de clubbing la 50 de ani! Aseara, patronul Stelei a dansat pe mese in clubul nepotului sau, Lucian, la mare. Dupa o noapte de dezmat, Becali s-a relaxat la piscina... imbracat.

La costum alb si camasa neagra, Gigi Becali s-a incins dupa o jumatate de ora, in clubul nepotului sau, Lucian Becali. Si ca sa fie sigur ca e in centrul atentiei, s-a urcat sa danseze pe o masa adusa special pentru el.

A fost insa o strategie de marketing, a recunoscut patronul Stelei, dupa noaptea de dezmat. A promovat afacerile familiei. Dar nu gratis. A baut sampanie de 2500 de lei sticla din partea casei: “cum sa platesc, ma, afacerea e a familiei, cum sa platesc?”

Chiar daca ii plac mai mult cele bisericesti decat cluburile, Becali a stat la discoteca pana la 5 dimineata: “nu zguduie muzica asa de tare, poti sa stai in club, nu-ti sparge timpanul, nu te innebuneste. Asta e un club fara femei de streaptease la bara”.

A vazut insa femei dezbracate la piscina si s-a multumit cu privitul. Aparitia nu le-a surprins pe fetele bronzate. Si pentru ca nu ii place la plaja, Gigi Becali s-a plimbat doar. Cu camasa alba descheiata, in bermude si cu cruciulitele la gat.

Nici nu a mai ramas pana seara. A plecat inapoi la Bucuresti, singur. Si-a lasat fetele si sotia sa se distreze in continuare la mare.

S-a casatorit Iniesta. Pique a venit cu...Puyol!!!... Horia Tecau: "Nu ma las pana cand nu voi castiga turneul de la Wimbledon!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x