Antena Căutare

Hulk, atacantul lui FC Porto, dorit de marile cluburi din Premier League

Atacantul lui FC Porto, Hulk, este dorit de unele dintre cele mai importante cluburi din Europa. Arsenal, Chelsea, Manchester City si Manchester United si-au manifestat dorinta de a-l transfera in Anglia pe jucatorul de 24 de ani.


"Hulk nu va parasi echipa in aceasta iarna. Va pleca de la Porto doar daca i se va oferi cea mai buna ocazie a vietii sale, dar chiar si asa, el nu se gandeste la un transfer in aceasta perioada.

El vrea sa cistige campionatul alaturi de Porto, pentru fanii echipei. Presedintele Pinto da Costa a spus ca vrea sa il tina la club cat mai mult posibil", a declarat Fonseca.

Suma de transfer a lui Hulk pleaca de la 14.000.000 de euro, bani pe care trebuie sa ii scoata din vistierie orice echipa care ar vrea sa se aseze la masa negocierilor cu FC Porto.

Brazilianul a ajuns la Porto in urma unui transfer din Japonia, de la Tokyo Verdy, in anul 2008, in schimbul a 5,5 milioane de euro. In acest sezon, Hulk a marcat 15 goluri in 16 partide si a dat 7 pase decisive.

sursa:gsp.ro

Cupa Romaniei: Dinamo - Craiova 1-1, 4-2 d.p./ Cainii merg in semifinale... VIDEO! Lucian Bute, la Parlament: "Este onoare sa fiu astazi aici. Nu am venit cu nicio intentie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x