Antena Căutare

Huntelaar doreste sa paraseasca pe AC Milan

Daniel Grigore

Olandezul Klaas Jan Huntelaar doreste sa paraseasca clubul italian AC Milan pentru ca vrea un post de titular, fiind dispus sa accepte chiar si un imprumut.


Atacantul in varsta de 26 de ani s-a transferat in vara de la Real Madrid, dupa ce pierduse lupta pentru un loc de titular, insa nici la Milano nu a confirmat, marcand doar de trei ori pana acum, de doua ori cu Catania.

"Ma gandesc sa plec. Cand am vorbit cu sefii clubului, mi-au zis sa am rabdare pentru ca ei au incredere in mine. Am jucat cateva minute, dar vreau mai mult. E important pentru mine sa evoluez constant pentru ca vine mondialul si managerul nationalei mi-a zis ca nu poate sa ma cheme daca nu joc. As vrea sa raman intr-un campionat puternic pentru a demonstra ca am valoare de Milan, eventual sa plec imprumut", a declarat Huntelaar.

Conform presei din Albion, olandezul ar putea ajunge la Arsenal Londra, unde managerul Arsene Wenger are nevoie de atacanti din cauza accidentarilor grave suferite de Robin van Persie si Bendtner.

foto:gsp.ro
IFFHS/ Ion Craciunescu, pe locul 41 in topul all-time al arbitrilor... "Generatia de aur" il sustine pe Mutu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x