Antena Căutare

Iancu: "Padureanu incearca sa-i plateasca o polita lui Sandu pentru ca l-a retrogradat"

Aflat in conflict deschis cu Mircea Sandu, patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a comentat ultimul scandal in care a fost implicat numele sefului de la Federatie. Este vorba de problema celor 400.000 de euro pe care nevasta lui Sandu i-a primit de la Jean Padureanu prin intermediul Ligii Profesioniste.

Iancu este de parere ca totul este o polita pe care Padureanu incearca sa i-o plateasca lui Sandu deoarece la finalul sezonului trecut l-a retrogradat in Liga secunda pentru o datorie de numai 70.000 de euro.

"Jean Padureanu a fost pedepsit si acum poate vrea sa ii plateasca lui Sandu cu aceeasi moneda. Sa nu uitam ca a fost retrogradat pentru o asa zisa amenda de 70.000 de euro. Problema e mult mai adanca decat se vede. L-am citit, i-am auzit vorbele lui Padureanu, am sesizat supararea lui, nu-i venea sa creada ce i se intampla", a spus Iancu la GSPTV.

"Normal ar fi ca Bistrita sa fie constituita ca o societate comerciala, iar cel care imprumuta societatea poate fi doar o institutie bancara sau un actionar. Concret, o persoana fizica nu ar putea sa imprumute un club, dar asta e doar in teorie. Nu vreau sa ma bag in familia lui Mircea Sandu si nu vreau sa ma amestec mai mult", a mai spus seful de la Timisoara.

Iancu a explicat de ce la DNA ajung numai conducatori ai Federatiei si ai Ligii si arbitri si de ce atat de putini conducatori de club. "La DNA au ajuns numai oamenii astia care traiesc pe spatele fotbalului. Ei altceva nu stiu sa faca. N-am vazut un om care sa investeasca bani multi si sa fie dus la DNA. Ar fi sinucidere curata. Ceilalti sunt periculosi pentru fotbalul romanesc.

Nu vedeti ca lui Sandu i-a mers numai cu echipe mici, cu Bistrita, Tg Mures? Unii s-au incolonat si acum au de suferit. Si mai sunt si altele, va asigur ca vor iesi la iveala", a mai declarat Iancu.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Petrolul - FCM Tg. Mures 0-1 \ Ploiestenii pierd din nou pe teren propriu... Zidane, cel mai bun jucator din istoria Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x