Antena Căutare

Ianis Hagi, ca și plecat de la Fiorentina! FCSB sau Pescara, unde va ajunge fiul ”Regelui” din iarnă

Aventura lui Ianis Hagi în tricoul celor de la Fiorentina se apropie cu pași mari de final. După ce a prins doar 48 de minute în două sezoane pentru ”Viola”, fiul lui Gică Hagi va pleca în ianuarie de la echipa antrenată de Stefano Pioli.

În ultimele zile, pentru fiul ”Regelui” a venit și o ofertă din Liga 1. Gigi Becali anunța că îl așteaptă la FCSB: ”Ianis poate să vină la Steaua când vrea el. La orice oră, şi mâine. Ianis e cel mai talentat tânăr jucător după Coman. Dar el trebuie să pună şi forţă. Dacă vine la noi, îl băgăm la forţă. Să pună muşchi pe el”, spunea șeful roș-albaștrilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Publicația Corriere dello Sport scrie că Zeman vrea cu orice preț să-l împrumute pe fiul lui Gică Hagi și-l consideră pe acesta ”un jucător care poate face diferența”.

În cazul în care jucătorul îşi va da acordul, atunci împrumutul se va realiza în pauza de iarnă. Pescara e pe locul 14 în Serie B, dar Zeman are ca obiectiv promovarea în Serie A.

Simona Halep revine pe teren în 2017! Numărul 1 WTA va înfrunta nume de top din circuit la un turneu din Asia... Un an fără Didi Prodan. Pe 16 noiembrie 2016, ”Generația de Aur” a fotbalului românesc își pierdea zâmbetul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x