Antena Căutare

Ianis Hagi, transferat la Genk, în Belgia. Ce salariu va avea

Ianis Hagi este la un pas de a semna transferul la Racing Genk, noua campioană a fotbalului belgian. Oferte pentru fiul lui Gică Hagi au venit mai ales după evoluția de la Euro U21

Ianis Hagi, transferat la Genk, în Belgia. Ce salariu va avea
Ianis Hagi

Ianis Hagi este la un pas de a semna transferul la Racing Genk, noua campioană a fotbalului belgian. Oferte pentru fiul lui Gică Hagi au venit mai ales după evoluția de la Euro U21

Ianis Hagi pare că s-a decis, până la urmă, unde va evolua din sezonul viitor. Este vorba despre Genk, nimeni alta decât campioana Belgiei.

Ianis Hagi a plecat în Belgia alături de tatăl său, Gică Hagi, și de Gică Popescu pentru finalizarea negocierilor cu Genk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce salariu va avea Ianis Hagi la Genk

Ianis Hagi a acceptat oferta de la Genk, club care i-a îndeplinit aproape toate pretenţiile pe care le avea. Una dintre ele a fost o clauză care să-i garanteze un anumit număr de meciuri ca titular.

Ianis Hagi se va bucura și de un salariu destul de mare pentru campionatul Belgiei. Potrivit presei belgiene, citată de telekomsport.ro, mijlocaşul de 20 de ani va câştiga 800.000 de euro pe sezon, iar contractul se va întinde pe o perioadă de 4-5 ani. Nu este exclus ca Ianis să-şi renegocieze remuneraţia, în cazul în care va reuşi să impresioneze în primul sezon.

Ianis Hagi, transferat la Genk. Ce sumă s-a plătit

În schimbul tranzacției, Viitorul se va alege cu o sumă foarte mare de bani, conform jurnalistului Decebal Rădulescu. Oficialii celor de la Genk i-au propus lui Gică Hagi suma de 10 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Hagi nu a fost de acord și a propus să rămână și un procent dintr-o eventuală revînzare ulterioară, așa cum a procedat și cu fotbaliștii pe care i-a dat la FCSB. Belgienii au cerut timp de gândire, după care au revenit cu o altă variantă care se pare că a fost pe placul ”Regelului”: 8 milioane de euro, plus procent, potrivit digisport.ro.

Ianis Hagi, debut în echipa tatălui său

Ianis Hagi a început fotbalul la vârsta de 10 ani, la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și a debutat la 16 ani în Liga 1, la Viitorul Constanța, echipa ”Regelui”. Fiul lui Hagi a devenit căpitanul echipei Viitorul Constanța și uimește la fiecare evoluție, lovind mingea la fel de bine cu ambele picioare. În iulie 2016, Ianis Hagi a semnat cu Fiorentina, unde a evoluat doar două meciuri.

Ianis Hagi facut furori în naționala U21

Ulterior, s-a întors la Viitorul și a fost convocat la naționala U21, unde a contribuit la calificarea tricolorilor mici la Campionatul European de Fotbal Under-21 din 2019.

Ianis Hagi și-a făcut debutul și la naționala de seniori a României, la vârsta de 20 de ani, în partida România – Lituania, fiind introdus în joc în minutul 68, în locul lui Claudiu Keșeru.
Printre cei mai apropiați prieteni ai lui Ianis se numără jucători de fotbal precum Florinel Coman, Dragoș Nedelcu sau Alexandru Cicâldău.

Aceștia s-au înțeles foarte bine pe teren și acum au rămas în strânse legături, chiar dacă sunt rivali în Liga 1.

Ianis Hagi are însă o relație foarte specială și cu sora lui, Kira, în vârstă de 22 de ani, iar asta s-a văzut și pe teren, când fotbalistul i-a dedicat acesteia câteva goluri.

Surse: telekomsport.ro, digisport.ro, sport.ro, wikipedia.org

Fotbalistul englez Peter Crouch şi-a anunţat retragerea din activitatea de jucător... Irina Bara s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Versmold...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x