Ibrahimovic il face praf pe Guardiola in autobiografia sa: "Faci pe tine in fata lui Mourinho!"

Dezvaluiri incendiare facute de Zlatan Ibrahimovic in autobiografia sa, care va fi lansata saptamana viitoare. Atacantul suedez al lui AC Milan explica raportul pe care l-a avut cu Pep Guardiola in perioada in care a evoluat pentru FC Barcelona, considerand sezonul petrecut alaturi de gruparea catalana drept „un infern”.


"Cand am semnat, eram in al noualea cer. Dar la prima intalnire cu Guardiola mi s-a spus ca trebuie sa raman cu picioarele pe pamant si mi-a sugerat sa nu vin cu masini ca Porche sau Ferrari la antrenamente. Mi-a spus ca trebuie sa am o atitudine mai modesta", a povestit sudezul, care continua: „De ce decide clubul ce masina am voie sa conduc?".

Actualul jucator al lui AC Milan a descris si felul in care se comporta fotbalistii in vestiarul de pe Camp Nou: „Messi, Xavi, Iniesta, cu totii erau precum niste elevi de la scoala, gata sa respecte orice ordin, fara sa protesteze. Eu insa sunt un tip caruia ii plac cei care trec pe rosu". In cele din urma, Zlatan a decis sa se adapteze, dar si-a dat seama ca noua postura nu i se potriveste deloc: „Am devenit mult prea bun".

Pana la sfarsitul anului 2009, situatia a devenit tot mai dificila pentru Ibrahimovic. "Totul a inceput in momentul in care Messi a inceput sa vorbeasca si a cerut un alt rol, iar Guardiola a preferat sa-i faca lui pe plac. Dupa o vreme, am mers sa discut cu antrenorul, caruia i-am spus ca sunt un Ferrari pe care il conduce ca pe un Fiat. In urma acestei discutii, lucrurile s-au deteriorat si mai mult. Pep nici nu imi mai acorda atentie", a dezvaluit suedezul.

Primul care a inteles ce se petrece a fost Thierry Henry, cu care jucatorul de 30 de ani glumea pe aceasta tema. „Ciao Zlatan, te-a privit astazi?", intreba francezul, la care Ibra raspundea: „Nu, dar i-am vazut spatele". Finalul ii apartinea tot lui Henry: „Bravo, lucrurile se imbunatatesc!".

In perioada dificila pe care a traversat-o, Ibrahimovic a gasit sprijin in familia sa, dar nici macar asta nu l-a putut face sa se abtina dupa un meci pe Madrigal, cu Villarreal, in care a fost folosit doar cinci minute si a izbucnit la adresa lui Guardiola: "Nu ai oua! Te c*** pe tine in fata lui Mourinho! Du-te dracului!".

A fost momentul care a reprezentat practic despartirea defintiva dintre Ibrahimovic, care a ajuns in cele din urma la AC Milan, si FC Barcelona, mai ales ca gruparea catalana a rezolvat ulterior si transferul lui David Villa.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri