Antena Căutare

Ieri cucerea Europa, azi culege struguri. Unul dintre marii fotbaliști ai Stelei „muncește” într-o podgorie!

CSM Poli Iași a pierdut ultimul meci, cu Sepsi, scor 0-2, iar jucătorii au fost "pedepsiți" de conducere. Au fost trimiși alături de antrenor la cules de struguri într-o vie din apropiere

CSM Poli Iași a pierdut ultimul meci, cu Sepsi, scor 0-2, iar jucătorii au fost "pedepsiți" de conducere. Au fost trimiși alături de antrenor la cules de struguri într-o vie din apropiere.

În frunte cu Flavius Stoican, moldovenii au mers într-un team building la cules de struguri în podgoria celor de la Cotnari, unul dintre sponsorii echipei, scrie gsp.ro.

Această acțiune are ca scop legarea conexiunii între fotbaliști, mulți dintre ei fiind noi, aduși de noua conducere în această vară.

Din lotul deplasat în podgorie nu a lipsit Andrei Cristea, omul care se identifică cu unul dintre cele mai glorioase momente ale fotbalului românesc, cel în care Steaua elimina CF Valencia, iar atacantul moldovean înscria cele două goluri care ducea partida în prelungiri.

"Am ales să ieşim la cules struguri. Încercăm să închegăm o familie în Copou, sunt mulţi jucători străini şi ne dorim ca prin aceste ieşiri să se cunoască cât mai bine între ei. La Cotnari, băieţii vor merge în podgorie, la cules struguri”, a spus Adrian Ambrosie, preşedintele executiv al formaţiei CSM Politehnica Iaşi.

Nicio surpriză la Podgorica: Muntenegru - România 1-0! Jovetic pune bomboana pe coliva unei campanii dezastruoase a ”tri... MM Stoica a explodat după meciul Muntenegru - România! Oficialul FCSB îl desființează pe Christoph Daum într-o postare o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x