Antena Căutare

Ilie Balaci: "Nu mai am de ce sa ma uit in clasament; Craiova nu mai e"

Invitat la o emisiune de televiziune, „Marele blond” si-a exprimat regretele fata de situatia in care a ajuns Universitatea Craiova, dar a si acuzat orasul pentru atitudinea de care a dat dovada in conflictul dintre Mititelu si Piturca.

Ilie Balaci sustine ca stia de aproape un an de zile ca Universitatea Craiova va fi dezafiliata: „I-am spus lui Mititelu de un an de zile ca vor incerca sa-i ia echipa. Nu m-a crezut; lumea vorbeste si era normal sa nu iasa fum fara foc."

Disparitia echipei la care s-a consacrat i-a produs o tristete incredibila, motiv pentru care s-a departat foarte mult de fenomen: „De cand nu mai e Craiova, nici nu ma mai uit in clasament. Nu mai am de ce, pentru ca nu o mai gasesc acolo".

Minunea blonda a povestit si momentul in care s-a delimitat de suporterii Universitatii: „Eram la un meci acasa cu Timisoara. Era Aurica Ticleanu pe banca si tot stadionul scanda „Victor Piturca". O fosta glorie era antrenor si ei strigau un stelist. Pai eu daca plecam de la Steaua si venea Tudorel Stoica, imi scanda galeria numele? Cred ca ma luau cu pietre."

Dezamagit, el a spus ca echipa nu a primit recunostinta nici in perioada marilor performante europene, cu atat mai putin era de asteptat acum: „Pe Nelu Oblemenco l-au fortat sa se mute la Valcea; eu cand am plecat la Bucuresti mi-au dat familia afara in strada. S-au plictisit ei de Stefanescu si de noi toti, ce sa vorbim de Florin Costea sau Prepelita".

Foto: Hepta

Marius Sumudica: "Dinu Gheorghe aducea bani de acasa cand eram antrenor la Rapid"... Mihai Stoica: „Transferul meu la Rapid nu e bun nici ca gluma”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x