Antena Căutare

Ilie Stan: "Am controlat jocul de la un capat la altul"

Antrenorul Stelei, Ilie Stan, a vorbit despre succesul "ros-albastrilor" in fata lui Dinamo, scor 3-1.

"Trebuie felicitata echipa, a reusit o victorie dupa un efort fantastic. Este cea mai importanta victorie in acest tur si cea mai importanta a mea de cand sunt antrenor. Este important pentru continuitatea noastra. Sper sa tratam la fel meciul cu CFR pentru a avea o iarna linistita. Nu ma intereseaza speculatiile daca patronul m-a asigurat ca ma lasa sa imi fac treaba.

Fratii Costea sunt doi jucatori importanti pentru echipa noastra, dar amandoi vin dupa o perioada in care nu au facut pregatirea asa cum trebuia, au schimbat echipa. Vor creste cu echipa si vor avea evolutii mai bune. M-am decis in ultimul moment sa il bag pe Nikolici, m-am gandit ca trebuie sa avem un om care sa se bata cu fundasii adversi.

Au avut penalty la o faza care nu anunta nimic, dar echipa a reusit sa revina cu o executie extraordinara a lui Rusescu. Cu mici exceptii, am controlat jocul de la un capat la altul.

Atunci cand castigi cu 3-1 dupa atatia ani de zile este o bucurie mare. Ma asteptam la o victorie azi, i-am simtit pe baieti montati", a spus Ilie Stan.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Liviu Ciobotariu: "Am jucat slab. Ne cerem scuze suporterilor"... Romania a batut Cuba cu 33 la 27 in al doilea meci disputat la Mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x