Ilie Stan se simte vanat

Ilie Stan, antrenorul Stelei, a dezvaluit ca nu se teme ca ar putea fi dat afara de patronul Gigi Becali inainte de incheierea contractului, dar ca alti oameni din staff si-ar dori acest lucru.

"Domnul Becali mi-a promis ca pana in vara nu vor fi nici un fel de probleme. Mi-a promis personal si am si contractul pana in vara. In momentul in care am semnat si pe parcurs mi-a spus ca are incredere in mine ca pot sa fac treaba. Mai sunt pe langa domnul Becali cativa care nu ma iubesc", a spus Ilie Stan la o emisiune de televiziune.

...despre lotul sau: "Jucatorii trebuie sa inteleaga ca nu au venit la o selectie, trebuie sa realizeze ca sunt la Steaua. Unii dintre ei au niste calitati fantastice, dar trebuie sa munceasca mult. Lotul este bun, nu excelent, dar poate creste. Cu mai multa munca si sacrificiu putem lua titlu".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri