Antena Căutare

Imaginea care a stârnit rumoare în rândul internauților: Denis Alibec, tu ești ?!

Venit la FCSB ca o mare vedetă, Denis Alibec a avut un început de sezon foarte bun sub mandatul lui Reghecampf, cu goluri importante și evoluții foarte bune. În scurt timp, Gigi Becali l-a evaluat deja la zeci de milioane de Euro. Ulterior, o accidentare l-a scos din ritm și din echipă pe atacant, iar acum abia mai prinde lotul.

Un internaut român din Marea Britanie a profitat de situația lui Denis Alibec și a postat pe pagina de facebook o imagine cu un muncitor român din Regat. Până aici nimic neobișnuit. Șocul vine când ne uităm cu atenție la fața acestuia, una care seamănă izbitor cu cea a vedetei celor de la FCSB.

Imaginea care a stârnit rumoare în rândul internauților: Denis Alibec, tu ești ?!

”Priviți de ce se dă Alibec acidentat. Pentru că lucrează în UK. Pentru că Becali Îl plătește prea puțin”, este mesajul haios care însoțește poza postată de Marius.

Denis Alibec a semnat în 2016 cu FCSB. Atacantul a câștigat 13.500 de euro în primul sezon, apoi salariu anual a ajuns la 20.000 de euro. Alibec are şi o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

Cupa României, sub zăpezi și ger! Un meci a fost deja amânat, iar FCSB cere amânarea meciului de la Sibiu. Decizia luată... Au trecut 13 ani de la memorabilul Steaua-Valencia 2-0! Eroul din Ghencea este erou și azi în Liga 1. Unde sunt azi ceil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x