Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui José Antonio Reyes, purtat pe străzile orașului natal! Soția lui, mesaj sfâșietor: ”Dă-mi putere să cresc fetele!”

José Antonio Reyes, fostul jucător de la Sevilla, Arsenal sau Real Madrid, a fost condus pe ultimul drum de mii de suporteri, prieteni și apropiați din lumea fotbalului. 

RTL247

José Antonio Reyes, fostul jucător de la Sevilla, Arsenal sau Real Madrid, a fost condus pe ultimul drum de mii de suporteri, prieteni și apropiați din lumea fotbalului.

Fostul fotbalist care și-a pierdut viața sâmbătă, în urma unui grav accident de circulație, va fi înmormântat astăzi, în orașul natal Utrera, după ce fanii au avut posibilitatea de a-i aduce un ultim omagiu în Sevilla, la stadionul Ramon Sanchez Pizjuan.

Citește și: Tragedie în fotbal! Fost jucător la Real Madrid și Arsenal, mort într-un accident rutier, la 35 de ani

Printre cei veniți să-și ia rămas bun de la fobalistul legendar au fost și preşedintele lui Real Madrid şi căpitanul Sergio Ramos, dar şi managerul lui Arsenal, Unai Emery (fost antrenor la Sevilla).

De asemenea, înaintea înmormântării, coşciugul lui Jose Antonio Reyes a fost purtat pe străzile din oraşul natal, unde mii de oameni au ţinut să îşi ia rămas bun.

N-a avut nicio șansă! José Antonio Reyes, mort din cauza vitezei excesive! Mașina condusă de fotbalist rula cu peste 200 de km/h, deși ar fi trebuit să aibă 120 de km/h

Soția sa, Noelia Lopez, a făcut public, cu doar câteva ore înainte de înmormântare un mesaj sfâșietor: ”Ajută-mă să cresc fetiţele noastre. Dă-mi forţă, nu am asta. Te vom păstra mereu în gândurile noastre şi vei trăi mereu în inimile noastre. Ne-ai oferit cea mai frumoasă viaţă şi ne laşi cele mai frumoase amintiri. Mă vei privi mereu prin ochii Noeliei şi îmi vei zâmbi în surâsul Trianei. Te iubesc şi te voi iubi mereu, tati”, a scris soţia lui Reye, ăn dreptul unui videoclip în care își îmbrățișa fetele.

Cine a fost Jose Antonio Reyes

Reyes, care a îmbrăcat de 21 de ori tricoul selecţionatei ţării sale, a jucat anul trecut în campionatul Chinei, la Xinjiang Tianshan, iar în luna ianuarie 2019 a revenit în Spania, unde a semnat cu echipa de ligă secundă Extremadura.

În cursul carierei sale, Jose Antonio Reyes a mai apărat culorile echipelor Atletico Madrid, cu care a cucerit de două ori trofeul Europa League, Benfica Lisabona şi Espanyol Barcelona.

Antonio Reyes juca încă fotbal în liga secundă spaniolă la Extremadura. De-a lungul carierei a evoluat pentru Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Espanyol, Cordoba și Benfica.

Recomandari