Antena Căutare

Ups! Nu trebuia să se vadă! Imagini indecente, din casa unui fotbalist din Premier League! L-ar putea costa peste 114.000 de euro!

Un fotbalist din Premier League riscă să fie amendat cu peste 114.000 de euro, după ce a publicat pe internet imagini în care apare distrându-se pe cinste, fără să respecte autoizolarea, în contextul pandemiei de coronavirus.

Ups! Nu trebuia să se vadă! Imagini indecente, din casa unui fotbalist din Premier League! L-ar putea costa peste 114.000 de euro!
Moise Kean

În imagini, italianul Moise Kean, în vârstă de 20 de ani, apare cu un zâmbet până la urechi, petrecând în apartamentul lui din Cheshire, în week-end, alături de prieteni și dansatoare.

Conducerea clubului Everton, care s-a implicat pentru a ajuta suporterii în această perioadă dificilă, ar urma să îl amendeze pe tânărul fotbalist cu peste 114.000 de euro.

Clubul a transmis un comunicat prin care s-a distanțat de greșeala făcută de Moise Kean.

VIDEO indecent, pe Facebook! O vedetă TV s-a făcut de rușine! Făcea un live, când soțul ei milionar a apărut gol pușcă!

„Clubul de fotbal Everton a aflat cu stupoare că un fotbalist a ignorat regulile impuse de guvern și politica clubului în legătură cu criza generată de noul coronavirus. (…)

Oamenii minunați din NHS merită tot respectul nostru pentru munca lor dificilă și pentru sacrificiul pe care îl fac pentru noi toți. Cel mai bun mod de a le arăta respectul nostru este să facem tot e stă în puterea noastră să îi protejăm”, a transmis Clubul Everton.

Ups! S-a văzut mai mult decât ar fi trebuit! Un reporter TV și-a filmat din greșeală soțul dezbrăcat, la duș! VIDEO

Între timp, Moise Kean și-ar fi cerut scuze clubului și ar fi promis să nu mai facă o astfel de greșeală niciodată.

Campionatul Olandei a fost anulat. Nu se va acorda titlul de campioană şi nicio echipă nu va retrograda... Antrenamentele colective ale echipelor de fotbal din Italia se vor putea relua din 18 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x