Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

VIDEO indecent, pe Facebook! O vedetă TV s-a făcut de rușine! Făcea un live, când soțul ei milionar a apărut gol pușcă!

O vedetă TV din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-a făcut de rușine, pe Facebook. În timp ce făcea un live cu sfaturi legate de modă și înfrumusețare, soțul ei milionar a intrat gol pușcă în cadru.

Trinny Woodall

Trinny Woodall, prezentatoare TV, autoare, expertă în modă și makeover, în vârstă de 56 de ani, dădea sfaturi legate de modă și înfrumusețare, când soțul ei, un om de afaceri milionar, în vârstă de 76 de ani, a apărut în cadru gol pușcă, înainte de a intra la duș.

Vedeta, care purta în acel moment o mască de față cu LED, a continuat să filmeze, în locuința ei din Londra, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Ulterior, însă, clipul a fost șters de pe Facebook.

VIDEO indecent, pe Facebook! O vedetă TV s-a făcut de rușine! Făcea un live, când soțul ei milionar a apărut gol pușcă!

Trinny Woodall și-a început relația cu omul de afaceri Charles Saatchi, în 2013, după ce el a încheiat o căsnicie de zece ani.

Un reporter transmitea o știre live când s-au activat filtrele Facebook! Planeta a râs cu lacrimi | VIDEO

Charles Saatchi este cofondator al agenției de publicitate Saatchi & Saatchi, pe care a lansat-o alături de fratele său, Maurice. Cei doi au o avere cumulată de 146 de milioane de lire sterline, conform Sunday Times.

Un incident similar s-a petrecut, recent, în locuința unui reporter TV. Mai multe detalii, în articolul: Ups! S-a văzut mai mult decât ar fi trebuit! Un reporter TV și-a filmat din greșeală soțul dezbrăcat, la duș! VIDEO

Recomandari