Antena Căutare

VIDEO/FOTO: Imagini unice cu starul lui Manchester United, Paul Pogba, în pelerinaj la Mecca: ”Doar cei care vin aici înțeleg sentimentul”

Paul Pogba este unul dintre cei mai excentrici fotbaliști din lume. Meci de meci, starul lui Manchester United apare pe gazon cu un alt look, fapt pentru care presa din Anglia chiar i-a acordat, în mod ironic, titlul de Salon d'Or.

Paul Pogba, jucătorul de 105 milioane de Euro al lui United, are însă și o latură religioasă. Francezul a profitat de pauza de o săptămână pe care o are până la reluarea cantonamentului altături de naționala Franței și s-a alăturat milioanelor de pelerini care călătoresc la Mecca (Arabia Saudită) de Ramadan.

Jucătorul de 25 de ani al lui Manchester United s-a și filmat în timpul călătoriei de la Mecca și a încercat să explice emoțiile pe care le trăiește în timpul ”Umrah”, așa numitul pelerinaj-mic:

”Doar cei care vin aici înțeleg sentimentul. Sper ca toți cei care încă nu au venit la Mecca să ajungă aici într-o zi și să experimenteze acest sentiment. Frumos loc. Frumos, frumos, frumos. Iar sentimentul ....nici măcar nu pot să vi-l explic”, a transmis Pogba prin intermediul videoclipului postat pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Paul Pogba nu este singurul fotbalist de religie islamică din Premier League. Pe această listă mai apar nume grele precum Ozil (Arsenal), Mahrez (Leicester), Salah (Liverpool), N’Golo Kante (Chelsea) și Yaya Toure (Manchester City).

Pogba a fost prezent la Mecca și în 2017, după ce a câștigat Europa League alături de Manchester United. A fost atunci un moment dificil pentru lumea islamică, Regatul Unit al Marii Britanii fiind lovit de antentatele sângeroase de la concertul artistei Ariana Grande.

”E un moment foarte dificil pentru noi. Dar lumea trebuie să înțeleagă. Nu acesta e Islamul. Uciderea unui om e o nebunie, n-are nimic de-a face cu religia", spunea fotbalistul francez pentru Revista Esquire la întoarcerea de la la Mecca.

FC Botoșani - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE... FCSB, out din Liga ? Mișcarea de ultim moment făcută de Florin Talpan! Ce echipă poate ajunge în prima divizie în locul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x