Antena Căutare

Inca o medalie pentru Romania la JO 2012! Razvan Martin a obtinut bronzul la haltere

Halterofilul Razvan Constantin Martin a castigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, la categoria 69 kilograme.

Sportivul roman, nascut la Cluj Napoca, a acumulat 332 de puncte si s-a clasat al treilea in clasamentul final.

La stilul smuls, Razvan Martin s-a clasat al doilea, cu 152 de kilograme, fiind devansat doar de Lin Qingfeng din China, 157 de kilograme.

La stilul aruncat, Razvan Martin a ridicat 177 de kilograme la prima incercare, apoi la a doua incercare a ridicat 180 de kilograme fara prea mari probleme. La ultima incercare, Razvan Martin a incercat sa ridice 182 de kilograme, a reusit, insa nu a putut sa mentina greutatea deasupra capului si a incheiat astfel concursul cu un total de 332 de puncte.

Chinezul Lin a ridicat la aruncat 182 de kilograme la prima incercare si s-a instalat confortabil pe prima pozitie a clasamentului. La a doua incercare a ridicat 187 kg, pentru un total de 344 de kilograme si medalia de aur, iar la a treia incercare a avut o tentativa nereusita de a dobori recordul mondial.

Locul doi i-a revenit sportivului Triyatno Triyatno din Indonezia, care la a treia ridicare de la stilul aruncat s-a chinuit sa ridice 188 de kilograme, fix cat sa il intreaca pe sportivul nostru, si a reusit.

Sursa: jo2012.antena3.ro

FOTO: EPA / Intact Images

JO 2012: Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat medalia de bronz... Michael Phelps, cel mai laureat olimpic din istorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x