Antena Căutare

Încă un club de tradiție, aproape de dispariția din fotbalul românesc. O fostă finalistă de Cupa României nu se va prezenta la meciul de campionat

An de an, fotbalul românesc este lovit de retrageri după retrageri din primele ligi. Cel mai dureros este faptul că echipele care nu mai rezistă în prim-planul fenomenului sunt grupări de tradiție, cu o istorie lungă și bogată în spate.

În aceste zile, o echipă cu aproape un secol de istorie, Olimpia Satu Mare, se confruntă cu uriașe probleme de ordin financiar, iar în viitorul apropiat ar putea pune lacătul pe activitatea din Liga a 2-a.

Conform publicației Informaţia zilei, ieri a avut loc o întâlnire între actualii finanţatori, reprezentanţii celor două consilii, preşedintele clubului, Istvan Merkli, precum şi Vasile Bud. Din păcate, nu s-a ajuns la nicio înţelegere, astfel că, din lipsa resurselor financiare, sunt şanse ca Olimpia să nu facă deplasare pentru meciul de sâmbătă cu FC Argeş, programat de la ora 13:00.

Dacă se va ajunge în această situaţie, iar mai apoi se va produce o nouă neprezentare, clubul din Satu Mare va fi exclus din campionatul Ligii 2 până în ultima ligă judeţeană.

Olimpia Satu Mare fost înființată în 1921. Clubul sătmărean a participat în Liga I de 6 ori în perioada comunistă și doar o dată după Revoluția din 1989. Echipa își dispută meciurile considerate pe teren propriu pe Stadionul Olimpia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tabloul Campionatului Mondial din 2018 este complet! Azi-dimineață am aflat a 32-a echipă calificată. Cum arată urnele ș... FCSB, aproape de a vinde un jucător pe 1 milion de Euro! Gigi Becali a dezvăluit cine va pleca din echipa lui Dică după ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x