Antena Căutare

A început a 15-a ediție Red Bull Romaniacs! Ce au pregătit organizatoriicelui mai dur raliu din lume!

Red Bull Romaniacs. Cel mai dur raliu enduro din lume. Între 24 și 28 iulie Sibiul devine locul de întâlnire al celor mai „rezistenți” piloți din lume.

A început a 15-a ediție Red Bull Romaniacs! Ce au pregătit organizatoriicelui mai dur raliu din lume!
Concurent Red Bull Romaniacs | www.redbullromaniacs.com/ | Predrag Vuckovic

Red Bull Romaniacs, cel mai dur raliu hard enduro din lume, continuă tradiția începută în 2004 și ajunge anul acesta la ediția cu numărul 15. Pentru această ediție aniversară a Romaniacs, organizatorii anunță câteva modificări în programul clasic.

În acest an, în zilele 2 și 3 de off road, concurenții vor explora o zonă complet nouă ce va ajunge în apropierea zonei miniere Petroșani. De asemenea, organizatorii ediției 15 a Romaniacs anunță că, în acest an, raliul va ajunge la cele mai înalte altitudini din istoria competiției.

După înălțimile amețitoare pe care le vor atinge, concurenții vor avea de înfruntat coborâri abrupte pentru ca apoi, într-o etapă urbană ce le va pune la grea încercare limitele fizice și tehnice, să ajungă în subteran.

În cadrul ediției Romaniacs 2018 vor apărea și etape istorice cu secțiuni din prima ediție, un fel de întoarcere la origini ce va demonstra, în același timp, evoluția acestei competiții în ultimii 15 ani.

Durata petrecută pe motor în această ediție aniversară este estimată între 5 și 11 ore, distanțele etapelor fiind cuprinse între 100 și 200 de kilometri.

Super-transferuri la cea mai frumoasă echipă din Liga 1! Vine un fotbalist de la Gică Hagi și unul din America de Sud... Revista presei sportive, 24.07.2018: CFR, FCSB, Craiova și Viitorul, fără noroc în cupele europene; transfer surpriză l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x