Antena Căutare

Incidente grave in semifinalele CE Handbal. Un jucator sarb, poate sa-si piarda un ochi dupa ce a fost lovit cu o sageata

Serbia a invins Croatia in semifinalele Euro, 26-22, dar l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni oameni ai sai. Zarko Sesum a fost ranit la ochi de o obiect aruncat din tribune, care viza un handbalist croat.

Jucatorul nationalei Serbiei a fost lovit cu o sageata aruncata din tribuna si risca sa-si piarda ochiul.


"Un spectator a aruncat o sageata din tribune vizandu-l pe jucatorul croat Ivano Balic si l-a lovit pe sarbul Zarko Sesum. El este la spital. Ne temem ca risca sa-si piarda ochiul", a declarat Zlatko Skrinjar, ofiterul de presa al Croatiei, citat de Mediafax.

"Este detestabil ce s-a intamplat in aceasta seara. In tot ceea ce se canta se vorbea de crima. Este trist, dar ne asteptam", a mai spus el.

Totusi sarbii sunt mai optimisti si, dupa ce s-au consultat cu fratele jucatorului, au anuntat ca "nu exista nici un risc, ba sint sanse, foarte mici totusi, ca Zarko sa fie folosit in finala de duminica".

Este al doilea episod tragic prin care trece Sesum (25 de ani). El a fost ranit si in incidentele care au dus la decesul lui Marian Cozma, in noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, cind ambii evoluau in Ungaria, la Veszprem. Ca si acum, sarbul a incasat-o rau la cap si a trebuit spitalizat, fiind operat la osul zigomatic. Din 2010 evolueaza in Germania, la Rhein-Neckhar Lowen.

Serbia s-a calificat in finala Campionatului European de handbal feminin dupa ce a invins Croatia, scor 26-22. In ultimul act, sarbii se vor duela cu Danemarca.

foto: iltasanomat.fi

Cupa Angliei: Liverpool - Manchester United 2-1/ "Cormoranii", calificati in optimi... Victoria Azarenka, invingatoare in finala de la Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x