Antena Căutare

Iniesta se casatoreste. Vinul de la nunta e facut de romani!

Andres Iniesta, cel mai bun jucator al Campionatului European recent incheiat, se "opereaza" duminica. Cei 700 de invitati vor servi "Finca El Carril" si "Corazon Loco", produse realizate de cei 12 romani angajati la "Bodega" sa

Andres Iniesta, MVP-ul ultimului "european", unde a si cucerit titlul continental, se casatoreste, duminica. Anna Ortiz e aleasa inimii lui inca din 2008, cu care are si o fetita, Valeria, nascuta anul trecut. Pina cind FC Barcelona va reveni la antrenamente, pentru campania 2012-2013, dar si pentru meciul de la Bucuresti, "amicalul" cu Dinamo, Iniesta a decis sa faca "operatia".

La Castelul Tamarit, o constructie impunatoare din Tarragona, acolo unde numai cei cu bani se casatoresc, sunt asteptati 700 de invitati. "Sincer, mi-e cam frica, va fi o zi speciala dar grea pentru mine, Pe teren ma descurc mai bine", a glumit, miercuri, pe twitter, Andres. "Dupa un sezon extrem de greu, tot ceea ce vreau este sa ma linistesc alaturi de ai mei. Apropos de asta, in vacanta o sa port un slip normal. Anii trecuti am ales ceva mai futurist si presa a ras de mine, ca dau o imagine exploziva. Acum sunt tata, se uita cea mica la mine, nu-mi mai pot permite extravagante", a mai glumit Iniesta.

Cel mai uman dintre zei

Despre Andres Iniesta nimeni nu poate vorbi urit. Nici macar dusmanii de la Real Madrid. De aceea, toata lumea va raspunde prezent la nunta. Interesant este faptul ca Andres incearca sa uneasca nu numai barcelonismul de pretutindeni, ci si pe cei aflati pe pozitii diferite in fotbalul iberic.

Guardiola, Rijkaard si van Gaal, fostii sai antrenori de la FC Barcelona, vor veni alaturi de Tito Vilanova, actualul. Tot lotul de astazi de pe "Nou Camp" se va prezenta la castel, unde va ajunge si Rafa Marquez, fost jucator la catalani. Chiar daca fanii Realului nu vad cu ochi buni aceasta prietenie, Iker Casillias, de mina cu Sara Carbonero, vor fi, si ei, alturi de miri. Joan Laporta si Joan Gaspart, ex-presedintii urmeaza sa imparta masa cu Sandro Rosell, actualul "Presi". Camacho, Luis Aragones si Vicente del Bosque vor discuta despre ce insemna "La Roja" in ultima perioada la un pahar de vin.

Vin oferit si prin stradania celor 12 romani de-ai nostri care lucreaza la "Bodega" familiei Iniesta. Vor fi doua "specialitati", "Finca El Carril", alb, si "Corazon Loco", roze.

Falcao, in fata golului!... EXCLUSIV: Andrea Pirlo s-a transferat in Spania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x