Căutare Live

Ioan Becali: "Îmi las barbă, îmi scriu memoriile şi când ies fac filmul Don Giovani de România!"

Ioan Becali a vorbit de multe ori despre ce va face în cazul în care va fi condamnat la închisoare cu executare

Ioan Becali a vorbit de multe ori despre ce va face în cazul în care va fi condamnat la închisoare cu executare. În vârstă de 61 de ani, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, în "Dosarul Transferurilor". În urmă cu ceva timp, Giovanni a dezvăluit ce sentiment îi provoacă gândul că va fi închis.

"Puşcăria e o instituţie creată pentru a reeduca oamenii, nu este o sperietoare. La puşcărie intri ca să te mai linişteşti, apoi ieşi, dar dacă ţi-a plăcut, mai faci o faptă şi te duci iar. Ce, puşcăria e vreun urangutan ca să mă sperie?
O să-mi las barbă să semăn cu un scriitor şi îmi voi scrie biografia. Când voi ieşi, dacă voi fi sănătos, voi regiza filmul "Don Giovani de România", în care voi relata toată viaţa mea, începând din copiărie până la ultima parte a vieţii mele".
O poveste cu multe goluri! Cel mai prolific atacant din istoria fotbalului englez a fost femeie... Anamaria Prodan, prima reacție după verdictul din Dosarul Transferurilor: ”Clubul Steaua merge mai departe!”...
Ultimele știri