Antena Căutare

Ioan Becali: "Mircea Sandu il pregateste pe Gica Popescu pentru sefia FRF"

Ioan Becali saluta noua pozitie a lui Gica Popescu, aceea de membru in Comisia de Disciplina a UEFA. Giovanni crede ca acesta poate fi primul pas pentru ca "Baciul" sa fie urmasul lui Mircea Sandu la sefia FRF.

"Probabil ca Mircea Sandu ii da lui Gica Popescu o rasplata pentru nedreptatea care i s-a facut atunci, la alegeri. Eu cred ca Mircea Sandu s-a gandit ca peste 3-4 ani sa aiba un urmas, si l-a ales pe Gica Popescu. Daca i-ar fi zis atunci ca vrea neaparat sa candideze, poate ca Gica ar fi acceptat si un post de vice", a spus Ioan Becali la emisiunea Versus, pe GSP TV.

Fostul impresar a comentat si despre suspendarea lui Gardos 10 etape, dar si despre venirea lui Ranieri pe banca Interului: "Eu sunt prieten bun cu Ranieri. Mi-a spus: "Giovanni, nu vreau sa plec din Italia, am oferta din Turcia, dar vreau sa antrenez in Serie A".

"Daca raman 10 etape suspendare la Gardos omoram doi oameni: pe Bacila, ca isi va reveni greu, dar si pe Gardos, care va fi foarte afectat daca sta atat de mult".

sursa: gsp

foto: Hepta

Mircea Sandu: "Nici vorba de arbitrii straini"... Alexandru Tudor va arbitra derby-ul feroviar dintre Rapid si CFR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x