Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ioana Năstase, noi declarații despre divorţul de Ilie Năstase. Ce spune despre conflictul de vineri seară

Ioana Năstase vine cu noi declarații și informații despre divorțul de soțul ei, Ilie Năstase, după conflictul pe care l-au avut vineri seară.

Ioana Năstase vine cu noi declarații și informații despre divorțul de soțul ei, Ilie Năstase, după conflictul pe care l-au avut vineri seara

Facebook

În urma unor conflicte cu soțul ei de vineri seară, Ioana Năstase aduce noi declarații despre situația lor, iar singura soluție ar fi divorțul.

Vineri seară, soția lui Ilie Năstase a chemat poliția la locuința lor, motivul pentru care a apelat la organele legii este faptul că soțul ei ar fi agresat-o, conform Mediafax. De asemenea, frumoasa brunetă nu va depune plângere împotriva lui Ilie Năstase, însă reacțiile lui și comportamentul au speriat-o atât de tare încât a sunat la 112.

Citește și: Cum arată Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase cu Amalia. Tânăra a moștenit frumusețea părinților

Ioana Năstase, noi declarații despre conflicul cu Ilie Năstase

Se pare că Ioana Năstase a dat cărțile pe față și a mărturisit motivul pentru care soțul ei a avut un comportament neadecvat. Aceasta a pus accent pe faptul că fostul sportiv ar fi devenit gelos, relatează Digisport.ro.

După conflictul de vineri seară, soția lui Ilie Năstase a părăsit locuința și a plecat la Constanța, însă nici până acum soțul ei nu i-a dat niciun semn.

"Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece.", a declarat Ioana Năstase, conform sursei citate.

"Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate.”, a mai adăugat ea.

În ceea ce privește depunerea unei plângeri împotriva fostului sportiv, Ioana Năstase a mărturisit faptul că nu își dorește să facă acest lucru.

Citește și: Imagini din luna de miere a Ioanei și a lui Ilie Năstase! Unde își petrec vacanța, la două luni de la nuntă! |Foto

"Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, a transmis Poliția Capitalei, informează Gândul, citat de Digisport.ro.

Cine este Ilie Năstase

La vârsta de 74 de ani, Ilie Năstase se bucură de reputație de succes în domeniul tenisului. A fost unul dintre cei mai apreciați și profesioniști jucători de tenis din anii '70.

Ilie Năstase a reușit să câștige 83 de titluri ATP în carieră, dintre care două de Grand Slam, la US Open (1972) și la Roland Garros (1973) și este primul lider al clasamentului ATP. Acesta a fost căsătorit de patru ori, iar una dintre soțiile sale a fost chiar Brigitte Sfăt, cu care a fost căsătorit din 2013 până în 2018.

În anul 1996, Ilie Năstase a candidat pentru postul de primar al Bucureștiului, iar în 2005, "TENNIS Magazine" l-a plasat pe locul 28 în lista celor „40 cei mai mari jucători de tenis din ultimii 40 de ani”.

Recomandari