Antena Căutare

A fost batjocorită mulți ani la rând, dar acum este o învingătoare. Povestea de viață a lui Gui Yuna te va emoționa profund

Gui Yuna este numele care se regăsește în paginile publicațiilor din întreaga lume zilele acestea, după ce a câștigat un concurs de culturism.

Gui Yuna la un concurs de culturism din China Galerie
Povestea de viață lui Gui Yuna a impresionat pe toată lumea | Profimedia Images

Numele tinerei a răsunat în lumea întreagă în anul 2004 atunci când a concurat la Jocurile Olimpice de la Atena. Povestea ei a impresionat pe toată lumea după ce s-a aflat că femeia din China a rămas fără un picior la vârsta de 7 ani, în urma unui accident rutier.

În anul 2004 aceasta a participat la sărituri în lungime la Atena, dar acum a dezvoltat o pasiune pentru culturism și a devenit campioana Chinei.

Citește și: Cum arată cea mai singuratică persoană din lume. I se spune Mowgli și locuiește în Siberia, unde se fac -50 grade iarna

Acesta a dezvăluit în fața presei că de cele mai multe ori a reușit să câștige pentru că a avut încredere în forțele proprii. Gui a mai dezvăluit că de-a lungul timpului a avut de îndurat mai multe situații în care era jignită și batjocorită pentru felul în care arată, dar că toate acestea au transformat-o în sportivul de succes de acum.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Povestea lui Gui Yuna a impresionat pe toată lumea

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit digisport.ro, Gui Yuna a crescut în orașul Nanning doar alături de mama sa. Tatăl tinerei a murit înainte ca ea să se nască. În anul 2001 a început să participe la concursuri paralimpice, iar în anul 2004, la Jocurile de la Antena a obținut locul 7.

În anul 2017 a decis să se retragă și să aibă o viață normală, dar s-a lovit de prejudecățile din societate și a fost respinsă la peste 20 de job-uri din cauza aspectului său fizic.

În ciuda greutăților prin care a trecut, Gui Yuna este recunoscătoare cu ce i-a oferit viața până în acest moment pentru că este un om puternic în acest moment.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x