Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ion Țiriac Jr., reacție după ce soțul Serenei Williams l-a numit pe tatăl său „clovn”. Ce mesaj i-a transmis lui Alexis Ohanian

Alexandru Ion Țiriac a intervenit pentru a-i lua apărarea tatălui său, după ce soțul tenismenei Serena Williams, Alexis Ohanian, l-a numit în repetate rânduri „clovn rasist și sexist” pe Ion Țiriac.

Ion Țiriac a fost ținta criticilor soțului tenismenei Serena Williams

gettyimages.com

După ce Ion Țiriac a afirmat că Serena Williams ar trebui să se retragă din tenis, spunând că vârsta și greutatea nu o mai ajută, soțul tenismenei a postat mesaje acide la adresa românului.

În cea mai recentă postarea de pe Twitter în care Alexis Ohanian îl numește „clovn rasist și sexist” pe Ion Țiriac, se leagă de meciul sportivei din SUA cu Simona Halep din sferuturile de finală de la Australian Open, când românca a fost înfrântă cu un scor de 6-3, 6-3.

Ce mesaj a transmis Alexis Ohanian după victoria Serenei Williams în meciul împotriva Simonei Halep de la Australian Open

„E un lucru bun că nimeni nu-l bagă în seamă pe clovnul rasist și sexist Ion Ţiriac", a scris Alexis Ohanian pe contul său de Twitter, postând și scorul cu care Serena a învins-o pe locul 2 mondial.

Nu este prima dată când co-fondatorul Reddit face afirmații jignitoare despre Ion Țiriac, iar fiul acestuia, Alexandru Ion Țiriac, a simțit nevoia să intervină, postând o scrisoare pe contul său de Twitter, în care i se adresează „soțului doamnei Williams”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto.

Mesajul fiului lui Ion Țiriac, pentru soțul Sereni Williams

„Către soţul doamnei Williams,

Am citit mesajul dumneavoastră de pe Twitter cu dezgust și consternare.

Numele Ţiriac are o tradiţie de 70 de ani în lumea sportului şi domnul la care vă referiţi a scris câteva capitole importante care au contribuit la istoria tenisului în aceste decenii. De la jucător, la antrenor, la manager, la promotor de turnee, persoana respectată despre care vorbiţi de rău cu aceşti termeni degradanţi a fost şi încă este, la vârsta de 82 de ani, unul dintre cei mai mari susţinători ai acestui sport. Respectul pe care el (Ion Ţiriac) îl are pentru doamna Williams este extrem de mare, aşa cum este firesc să fie. Ea este şi va rămâne în istorie ca una dintre cele 20-25 jucătoare de top care s-au remarcat în acest sport. Ea are o personalitate care a deschis multe uşi pentru generaţiile tinere de atleţi, în toate domeniile sportului şi toate aspectele sociale ale vieţii. Pentru asta îi suntem foarte recunoscători. Domnule Williams, singurul motiv pentru care vă răspund la acest mesaj, care nu era necesar, este că vorbele sunt uşor de folosit şi sunt interpretate greşit în lumea din ziua de azi, prin intermediul mai multor reţele sociale. Libera exprimare nu ar trebui să fie înlocuită de cuvinte urâte”, se arată în mesajul pe care fiul lui Alexandru Țiriac l-a transmis cunoscutului antreprenor.

Citește și: Ion Țiriac, făcut clovn sexist și rasist de soțul tenismenei Serena Williams. Motivul pentru care Alexis Ohanian s-a înfuriat

Fiul lui Ion Țiriac i-a cerut soțului Serenei Williams să conștientizeze că ar trebui să-și măsoare cuvintele și i-a urat sportivei succes în continuare în carieră.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac a împlinit 21 de ani! Tânăra este extrem de frumoasă, dar și o adevărată bombă sexy! | Foto

„În umila mea opinie, şi voi folosi un citat foarte bine cunoscut „odată cu puterea vin şi marile responsabilităţi”. Ca soţ al doamnei Willims, dumnevoastră nu reprezentaţi numai propria opinie când vorbiţi despre sport, ci şi vocea unui simbol. Ar fi o adevărată ruşine să periclitaţi imaginea unei legende, din cauza unor mesaje postate pe Twitter. Sper ca prin intermediul acestor câtorva propoziţii să aduc o urmă de înţelepciune în viitoarele dumnevoastră declaraţii publice. Poate şi ceva respect pentru un om indepedent, un adevărat iubitor de tenis care a contribuit la ridicarea acestui sport. Felicitări Serenei, o victorie meritată. Să mergi tot înainte şi să scrii istorie în cariera ta minunată!”

Recomandari