Ion Țiriac, făcut clovn sexist și rasist de soțul tenismenei Serena Williams. Motivul pentru care Alexis Ohanian s-a înfuriat

Ion Țiriac este ținta criticilor soțului Serenei Williams, după ce miliardarul român a afirmat că sportiva ar trebui să se retragă din tenis, din cauza vârstei și a greutății. Alexis Ohanian l-a făcut „clovn sexist și rasist” pe președintele Federației Române de Tenis.

Ion Țiriac a fost numit „clovn rasist și sexist” de soțul Serenei Williams

Profimedia

Ion Țiriac a afirmat că Serena Williams ar trebui să aibă decența de a se retrage din tenis, întrucât are 39 de ani și, spune Țiriac, nu se mai mișcă la fel ca acum 15 ani.

"La vârsta asta (n.r. - 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere", a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

Citește și: S-a aflat! Ce sumă neașteptată a donat Ion Țiriac pentru victimele incendiilor din Australia

Alexis Ohanian, soțul tenismenei Serena Williams nu a lăsat lucrurile așa și a comentat în legătură cu declarațiile pe care le-a făcut Ion Țiriac.

Alexis Ohanian, înfuriat de afirmațiile lui Ion Țiriac despre Serena Williams

Alexis Ohanian a comentat la un articol cu Țiriac din presa internațională, adresându-i jigniri fostului tenismen român.

„Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac. A trebuit să caut pe Google... se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. - clovn ilustrat prin emoticon)", a comentat Alexis Ohanian, potrvit news.ro.

Ulterior, soțul tenismenei americane a postat pe contul său de Twitter un mesaj, cu scopul de a critica afirmațiile lui Ion Țiriac.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Ce spune Simona Halep despre jignirile pe care le-a primit de la Ion Țiriac: „Da, poate fi foarte dur câteodată”

„2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”, a scris Alexis Ohanian pe contul său de Twitter.

Nu este prima dată când Ion Țiriac o critică pe tenismena din SUA, Serena Williams.

Nu este pentru prima dată când Ion Țiriac a afirmat că Serena Williams ar trebui să se retragă din sport

În 2018, Ion Țiriac a afirmat într-un interviu acordat Sport Bild că tenisul suferă o lipsă de personalități feminine și, întrebat ce părere are despre Serena Williams, Țiriac a răspuns: „Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin."

Omul de afaceri român Ion Țiriac a fost jucător profesionist de tenis și jucător de hochei pe gheață.

Citește și: Ion Țiriac a făcut-o praf pe Simona Halep. „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Băi, fată! Ia-ți catrafusele și du-te acasă!"

În 1970, a câștigat împreună cu Ilie Năstase turneul de la Roland Garros.

În afară Roland Garros, Ion Țiriac a câștigat alături de Ilie Nastase, numeroase alte turnee precum Foro Italico, Open Philadelphia Indoor (1970), Monte Carlo Open, Open Suedia, Italian Open și Canadian Open (1972), Arymehr Cup (1977), alături de Guillermo Villas la Baltimore International și Nice International (1977), Volvo International (1979) și, alături de Adriano Panatta, Campionatului Mondial de tenis, Sao Paolo (1974).

Serena Williams este o jucătoare de tenis americană, deținătoare de 73 de titluri WTA. În 1999 a câștigat Turenul US Open și, de atunci, a obținut Victoria în numeroase turnee de Grand Slem. Serena Wiiliams este soția fondatorului Reddit, Alexis Ohanian, cu care are o fiică.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri