Antena Căutare

Ionut Badea: „Inaugurarea noului stadion e comparabila cu revenirea dupa bejenia de la Sibiu”

Antrenorul Universitatii e constient de importanta momentului inaugurarii stadionului de langa Parcul Mare din Cluj si spune ca noua arena obliga la atingerea unor performante atat pe plan intern cat si in Europa.

„Atat timp cat va exista echilibru la nivelul conducerii administrative sau tehnice, avem toate sansele sa reusim. Noul stadion ne obliga la performante mult mai mari decat pana acum. Cluj Arena inaugureaza o noua epoca. Pastrand proportiile, momentul e comparabil cu cel al revenirii din bejenia de la Sibiu" a spus Ionut Badea.

Antrenorul Universitatii Cluj sustine ca va folosi partida de inaugurare a stadionului impotriva celor de la Kuban Krasnodar pentru a pregati meciul cu FC Brasov: „Vor juca doua echipe in doua reprize separate, pentru a rula tot lotul. Ma intereseaza pregatirea fizica a jucatorilor dar si jocul colectiv in ansamblu" a completat fostul tehnician pitestean.

Foto: Intact Images

Becali se inseala, lui Basescu nu-i pasa de Ghencea... EXCLUSIV! Patritiu Abrudan: „Echipa nationala nu poate fi reconstruita”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x