Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ionut Badea, noul antrenor al formatiei FC Brasov. Sumudica si-a dat demisia

Ionut Badea este noul antrenor al formatiei FC Brasov, dupa ce Marius Sumudica si-a reziliat, luni, contractual cu formatia de sub Tampa, anunta gsp.ro

"Am ajuns la o intelegere sa-mi plateasca salariul pana la finalul campionatului, pentru ca eu nu mai pot sa antrenez in alta parte pana la finalul sezonului, pentru ca am pregatit deja doua echipe. Acum cateva etape Sumudica era bun cand batea pe Vaslui. Acum, echipa a uitat sa joace. Din punctul meu de vedere, este decizia patronului, este un contract intre doua parti, viata merge inainte", a declarat Marius Sumudica la Digisport.

De asemenea, finantatorul Ioan Neculaie a confirmat plecarea lui Sumudica si a precizat ca Ionut Badea este noul antrenor. "Ionut Badea este noul antrenor. A jucat la noi, mie imi place de el, e un antrenor foarte bun", a afirmat Neculaie.


Ionut Badea a pregatit de-a lungul timpului pe FC Arges (2007-2009), International Curtea de Arges (2009-2010), Pandurii Targu-Jiu (2010) si U Cluj (2010-2012).

FC Brasov a inregistrat, vineri, in meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, scor 0-2, a treia infrangere consecutiva, iar dupa 26 de etape ocupa locul 11 in clasament, cu 29 de puncte.

Recomandari