Antena Căutare

Ionuţ Vână, despre transferul al FCSB: "Mă bucur că am făcut acest pas"

"Mă bucur că am făcut acest pas, era următorul pas pentru mine şi mă bucur că nea Gigi are foarte mare încredere în mine. Am un sentiment de părere de rău că plec de acasă, am avut zece ani foarte frumoşi la Viitorul", a declarat Ionuț Vînă.

Mijlocaşul Ionuţ Vînă a semnat contractul cu FCSB şi declarat, joi, că se bucură de faptul că a ajuns la cea mai mare echipă din România.

"Mă bucur că am făcut acest pas, era următorul pas pentru mine şi mă bucur că nea Gigi are foarte mare încredere în mine. Am un sentiment de părere de rău că plec de acasă, am avut zece ani foarte frumoşi la Viitorul. Dar în acealşi timp mă bucur foarte tare pentru acest pas, pentru mine, pentru această echipă la care am ajuns, este cea mai mare din România şi o să dau totul pentru ea. Când s-au înţeles cluburile am venit şi eu aici, am negociat şi totul a fost în regulă. Ce să-mi zică Tănase? Nu trebuia mă convingă într-un fel Tănase. Dacă a fost el intermediarul, îi mulţumesc pe această cale", a declarat Vînă, la reşedinţa lui Gigi Becali din Aleea Alexandru.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că îl mai doreşte pe fostul dinamovist Diogo Semedo, care a jucat ultma dată la Al-Hazîm, şi că îl va transfera şi pe portulgehzul Thierry Moutinho, fost la CFR Cluj.

"Vorbeşte MM... Cică e liber Salomao, mie îmi plăcea de el, s-ar putea să-l iau şi pe Salomao", a declarat Becali.

El i-a transmis antrenorului Bogdan Andone că nu îi va mai aduce un atacant.

"Vrea, el. Dar trebui să-şi pună pofta în cui cu atacantul. Dacă avem doi atacanţi. Dacă vine Gnohere, stau pe bară doi atacanţi?", a precizat Becali.

Ionuţ Vînă, 24 de ani, este un produs al Academiei Ghoerghe Hagi. El a mai jucat în Italia, la echipa under 19 a clubului AS Roma.

Sursa : news.ro

Ion Ţiriac: "Bugetul pentru sport este ruşinea naţiunii noastre"... Gigi Becali spune că le va construi părinților lui Alex Paşcanu o fermă, numai să vină la FCSB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x