Antena Căutare

OFICIAL! Edward Iordănescu a fost demis din Gruia! Antonio Conceicao este noul antrenor de la CFR Cluj!

Edward Iordănescu își încheie aventura pe banca celor de la CFR Cluj după numai trei meciuri oficiale. Căzut victimă unor războaie interne, cărora li s-au adăugat câteva evoluții mai slabe ale echipei, Iordănescu Jr. va lăsa locul unui antrenor mult mai experimentat.

UPDATE: Antonio Conceicao este noul antrenor de la CFR! Anunțul a fost făcut oficial pe site-ul campioanei la numai o oră după despărțirea de Edi Iordănescu.

"Bun venit, Antonio Conceicao!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Antonio Conceicao este, începând de astăzi, noul antrenor al CFR-ului! Tehnicianul portughez își va începe astfel cel de-al 3-lea mandat pe banca echipei noastre. În precedentele două mandate, în 2009 și în sezonul 2015-2016, Conceicao a câștigat trei trofee, Supercupa și Cupa României în două rânduri, 2009 și 2016, iar noi, toți cei din club, îl vom susține pentru a face din nou performanță la Cluj. Conceicao îi va avea în staff-ul său pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii și Cristian Dragotă, preparator fizic.

Bun venit înapoi la Cluj, Toni! Boa sorte, Toni" se arata in comunicatul CFR Cluj.

Rând pe rând, s-a zvonit în media despre posibilele veniri la Cluj ale lui Ioan Andone, Victor Pițurcă sau Antonio Conceicao. Ultimul pare a fi în pole-position, iar acesta a și ajuns la Cluj pentru negocieri.

Cu toate acestea, Gigi Becali, rivalul celor de la CFR Cluj din Liga 1, spune că italianul Cristiano Bergodi este numele surpriză care ar urma să ajungă la CFR în locul lui Edi Iordănescu.

Bergodi o să fie antrenorul CFR-ului. Asta ştiu eu. Am mai multe informaţii de la rivali decât aveţi voi”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Bergodi a mai antrenat CFR Cluj în sezonul 2006-2007. Liber de contract, Bergodi a antrenat-o ultima oară pe Modena.

În cariera sa, Bergodi a mai pregătit în România pe Steaua (2009), Rapid (2015) și FC Național (2005-2006).

Edi Iordănescu lasă CFR Cluj după numai 3 meciuri oficiale. În 270 de minute pe banca ardelenilor, Edi Iordănescu a câștigat Supercupa României, scor 1-0 cu ”U” Craiova 1948. A urmat apoi o remiză cu FC Botoșani în Liga 1 și un eșec, 0-1, cu Malmo FF în turul 2 preliminar din UEFA Champions League.

Revoltător! Unul dintre ucigașii handbalistului Marian Cozma, eliberat din închisoare. Reacția acestuia după eliberare. ... UNA PE ZI! Julie, modelul care ne face să ne îndrăgostim de fotbalul american. Formele sale au atras 5 milioane de fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x