Antena Căutare

BOMBĂ ÎN LIGA 1! Edward Iordănescu, DEMIS de pe banca celor de la CFR Cluj! Cine îl înlocuiește

Trei meciuri a rezistat Edward Iordănescu pe banca tehnică a campioanei en-titre a Ligii 1, CFR Cluj. Semieșecul cu FC Botoșani, căruia i s-a adăugat un eșec cu Malmo FF în Liga Campionilor, plus o evoluție catastrofală, a fost suficientă pentru ca Edi Iordănescu să fie demis, anunță Telekomsport.

Locul lui Edward Iordănescu la CFR Cluj va fi luat de Antonio Conceicao, scrie sursa citată. Acesta a mai pregătit-o pe CFR Cluj în două rânduri, în 2009 şi în 2015. Antrenorul portughez a fost adus după ce Ioan Andone şi Victor Piţurcă i-au refuzat pe şefii ardelenilor.

Cutremurul din Gruia a lovit alte nume importante din conducerea celor de la CFR. Pe lângă Edward Iordănescu, de la CFR Cluj au plecat Bogdan Mara şi Marian Copilu.

În 270 de minute pe banca ardelenilor, Edi Iordănescu a câștigat Supercupa României, scor 1-0 cu ”U” Craiova 1948. A urmat apoi o remiză cu FC Botoșani în Liga 1 și un eșec, 0-1, cu Malmo FF în turul 2 preliminar din UEFA Champions League.

În vârstă de 40 de ani, fiul fostului selecționer a avut un sezon 2017-2018 foarte bun cu Astra, pe care a calificat-o în play-off.

CFR Cluj a fost a 8-a echipă din carieră pentru Edi Iordănescu, după Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș, Pandurii, ȚSKA Sofia, FC Vaslui, FCSB și Astra Giurgiu.

ECLIPSA de LUNĂ aduce schimbări în horoscop. Doar trei ZODII sunt influențate de fenomenul secolului... Rudar - FCSB, turul II preliminar Europa League! Roș-albaștrii caută prima victorie oficială a sezonului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x