Antena Căutare

Iordanescu: "Hagi ezita sa vina la Steaua, dar nu din cauza lui Becali"

Anghel Iordanescu spune ca negocierile pentru a veni la Steaua s-au impotmolit din cauza ezitarilor avute de Gica Hagi.

Fostul tehnician al Stelei a dezvaluit ca initial a purtat discutii cu Gigi Becali pentru a prelua el echipa, dar a refuzat si in cele din urma au convenit sa preia un post de conducere.

Iordanescu s-a referit apoi la situatia lui Hagi, care nu ar fi fost total impotriva ideei de a reveni in Ghencea, dar vrea sa isi duca la bun sfarsit proiectul Academniei de la Constanta

"Spre surprinderea mea, din discutiile mea telefonice cu Gica Hagi, el nu a spus ca nu vine la Steaua din cauza lui Gigi Becali. A zis ca intr-o echipa ca cea gandita de mine, si-ar dori sa vina la Steaua. I-am zis ca lucrurile se vor schimba, putem sa le schimbam.

A avut ezitari prin prisma proiectului pe care il are. Si eu, si el si toata lumea trebuie sa ne vedem doar de Steaua. Din functia de la Steaua ar fi putut arunca o privire si catre Academia sa de fotbal, dar nu stim ce ar fi iesit.

Hagi nu a spus categoric nu, a avut multe ezitari, dar nu din cauza relatiei avute cu Gigi Becali. Si eu am avut contre cu Becali, am avut si proces, ne-am judecat si am trecut peste", a spus Iordanescu.

Cristi Balaj va arbitra derby-ul Dinamo - Rapid... Ovidiu Burca revine in Liga 1, la Timisoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x