Antena Căutare

Iosif Biro: Nu stiu sa fi primit o noua oferta pentru Curtean!

Directorul executiv al clubului Gaz Metan Medias, Iosif Biro, a declarat ca nu are cunostinta ca gruparea ardeleana sa fi primit o noua oferta pentru mijlocasul Alexandru Curtean, din partea celor de la FC Vaslui, asa cum a anuntat antrenorul moldovenilor, Viorel Moldovan.

Eu nu am auzit asa ceva. Poate doar daca s-a vorbit direct cu presedinele Corin Cindrea, insa nu cred, pentru ca de dimineata am discutat cu el si nu mi-a spun nimic despre vreo oferta,
a declarat Iosif Biro.

Mijlocasul Alex Curtean, in varsta de 21 ani este cel mai curtat fotbalist din lotul lui Cristi Pustai. Pe langa FC Vaslui, de mijlocasul sibian se mai intereseaza Steaua si gruparea din 1.Bundesliga, Hertha Berlin, care a insistat si in perioada de transferari din vara pentru a obtine semnatura tanarului fotbalist roman. Mutarea a picat insa, chiar in ultima zi de transferuri. Nemtii s-au aratat dispusi sa negocieze in continuare, dar presedintele Corin Cindrea spune ca fotbalistul va ramane la Gaz Metan cel putin pana la vara.

In ceea ce priveste pe FC Vaslui, moldovenii au inaintat, initial, o oferta de 800.000 de euro plus o cota de 20% pentru un transfer in strainatate, dar Gaz Metan a refuzat propunerea.

Sursa: NewsIn
Beckham a debutat in tricoul lui AC Milan... Dario Flores, noul jucator al formatiei CFR Cluj ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x