Antena Căutare

IPOTEZA SOC! Ion Craciunescu ar putea renunta la sefia CCA

Gica Popescu a refuzat sa vorbeasca la Slatina despre un nou presedinte la Chindia, varianta pe care o ia in calcul doar in momentul in care Ion Craciunescu va semna documentele si va deveni oficial sef la CCA.

,,Noi avem presedinte la echipa, stati sa vedem ce va alege domnul Craciunescu pana la final. Sunteti sigur ca va merge la CCA? La cat e de sucit, eu spun ca ne putem astepta la orice de la el". Intrebat daca in locul lui Craciunescu postul de presedinte executiv la Chindia va fi ocupat de Bogdan Stelea, Gica Popescu a parut surprins de aceasta varianta. ,,Nu m-am gandit pana in acest moment la Stelea, dar mi-ati dat o idee interesanta".

Daca pana acum parea convins ca locul sau va fi in fruntea arbitrajului romanesc, Ion Craciunescu a aratat usor confuz dupa meciul de la Slatina, castigat de targovisteni cu 2-1: ,,Dupa victoria asta, chiar ca sunt sanse sa raman la Chindia. Stie el ce spune Gica".

Intre cei doi chiar a existat un moment de usoara tensiune la final, cand Craciunescu i-a transmis lui Popescu, mai in gluma, mai in serios, ca ar fi cazul sa scurteze interviul oferit jurnalistilor adunati ca la nunta pentru a-i smulge cateva declaratii. Gica s-a conformat si i-a aruncat-o fostului arbitru in treacat, usor iritat. ,,Gata, vorbeste tu acum".

Sursa: ligab

Foto: Intact Images

Open-ul Chinei: Horia Tecau si Robert Lindstedt au pierdut finala de dublu... Cad unu' dupa altu': si Tanase s-a accidentat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x