Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Iulian Apostol a plecat de la Steaua

Iulian Apostol (29 de ani) si-a reziliat contractul cu Steaua si singura varianta plauzibila este sa ajunga la Kuban Krasnodar.

Steaua nu a fost o poveste cu final fericit pentru Apostol. Mijlocasul a parasit ieri echipa din Ghencea dupa numai 2 luni si jumatate si ar putea pleca in Rusia, sub comanda lui Dan Petrescu.

Chiar daca nu a impresionat la Steaua, Apostol starneste in continuare interesul granzilor din Liga 1. Nici nu a devenit bine liber de contract ca deja intrase in atentia celor de la Poli Timisoara. "L-am rugat pe Daniel Stanciu sa culeaga date despre Apostol, dar din ce am inteles, jucatorul vrea sa plece in strainatate. Ne-ar putea ajuta", anunta Marian Iancu, patronul banatenilor, la GSP TV.

Regulamentul FIFA insa nu permite ca un jucator sa evolueze pentru trei echipe in acelasi sezon, el evoluand si pentru Unirea Urziceni in etapele 5, respectiv 6, in total 33 de minute. Apostol este salvat de o exceptie. Mijlocasul mai poate juca pentru un club, daca acesta participa intr-un campionat al carui inceput de sezon debuteaza in primavara.

Recomandari