Antena Căutare

Ivan Bogdanov, "Bestia" care a speriat Italia, eliberat si expulzat!

Ivan Bogdanov, liderul huliganilor sarbi care au provocat incidentele de la Genova din 12 octombrie 2010, ce au condus la intreruperea meciului Italia - Serbia din Grupa C a preliminariilor Euro 2012, a fost eliberat si expulzat din Italia, informeaza AFP.

Pe 8 martie, Bogdanov a fost condamnat la trei ani si trei luni de inchisoare pentru incidentele de la Genova alaturi de alti trei suporteri sarbi. Unul dintre cei trei fani incarcerati in Italia, Srdan Jovetici, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare, a fost eliberat si expulzat pe 6 aprilie.

Cei doi suporteri care au ramas in inchisoare sunt Nikola Klicovici (condamnat la trei ani) si Daniel Janjici (condamnat la doi ani si opt luni).

Incidentele provocate de suporterii sarbi s-au soldat cu intreruperea meciului dupa cinci minute de la primul fluier. Intreruperea partidei a fost urmata de conflicte violente intre suporterii sarbi si fortele de ordine italiene in urma carora 16 fani au fost raniti, dintre care doi grav.

In 2010, Comisia de Disciplina a UEFA a decis ca Italia sa castige la "masa verde", cu scorul de 3-0, iar nationala Serbiei a fost sanctionata sa dispute un meci cu portile inchise.

Citeste si Jurnalul!

Foto: sport.sky.it

Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea, calificate in turul 2 la Roland Garros... VIDEO! Vesti bune din Olanda! Mihai Nesu a fost mutat de la terapie intensiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x