Antena Căutare

Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea, calificate in turul 2 la Roland Garros

Dupa Simona Halep, Irina Begu si Edina Gallovits, Romania va avea inca doua reprezentante in turul 2 la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea s-au calificat marti in runda secunda al concursului din Paris, in timp ce Monica Niculescu a fost eliminata.

Cea de-a treia romanca prezenta marti pe zgura de la Roland Garros, Monica Niculescu, a pierdut fara drept de apel in fata favoritei 21, belgianca Yanina Wickmayer, care a castigat cu 6-0, 6-3.

Miercuri va fi o zi plina pentru romani la Roland Garros. In concursul masculin, Victor Hanescu va incerca imposibilul in meciul din turul 2 cu sarbul Novak Djokovic, cel mai in forma tenisman al lumii la acest moment, in timp ce la feminin, Simona Halep are si ea o sarcina dificila, impotriva Samathei Stosur, a opta favorita si finalista de anul trecut.

Irina Begu va incerca sa avanseze in turul 3 impotriva rusoaicei Svetlana Kuznetova, cap se derie numarul 13, iar Edina Gallovitz o va intalni pe australianca Anastasia Rodionova.

Cupa Romaniei: Dinamo - Steaua, finala ce poate sterge un sezon de dezamagiri... Ivan Bogdanov, "Bestia" care a speriat Italia, eliberat si expulzat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x