Antena Căutare

Japonia va decide săptămâna viitoare cu privire la parcursul flăcării olimpice, în contextul temerilor legate de coronavirus

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au anunţat, vineri, că vor decide săptămâna viitoare cu privire la parcursul flăcării olimpice, în contextul temerilor legate de coronavirus, relatează Reuters.

Toshiro Muto, conducător al Comitetului de Organizare, a spus că se ia în calcul reducerea parcursului, pentru a se limita riscurile legate de Covid-19.

“În ceea ce priveşte parcursul torţei olimpice, după cum a spus domnul Muto, vrem să vă anunţăm principiile de bază, în mare, săptămâna viitoare”, a declarat Masa Takaya, purtător de cuvânt al Comitetului de Organizare.

Takaya a precizat că organizatorii analizează dacă este necesar ca fiecare eveniment legat de Tokyo-2020 să aibă loc separat. El a menţionat că dacă evenimentul se va desfăşura conform planificării, comitetul va implementa măsuri pentru limitarea riscurilor legate de virus.

Flacăra olimpică, simbol al păcii mondiale şi al spiritului sportiv, va fi aprinsă la Olympia, în 12 martie, înainte de a avea un parcurs de şapte zile în Grecia, urmând să fie încredinţată apoi organizatorilor japonezi.

Torţa olimpică îşi începe parcursul în Japonia, la Fukushima, la 26 martie, şi va străbate toate regiunile ţării, până la ceremonia de deschidere a JO de la Tokyo, în 24 iulie.

Sursa : news.ro

Vintilă: Simt că jucătorii sunt conectaţi la play-off şi şi-au dat seama de lucrurile pe care nu le-au făcut cum trebuie... Campionul olimpic Sun Yang a fost suspendat opt ani de TAS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x